Vi i Hundesamvirket holder privattimer både på dag- og kveldstid. Instruktørene hos Hundesamvirket holder på med mye forskjellig, og vi kan derfor tilby privattimer i blant annet lydighet, rallylydighet, nosework, bruks / spor og hverdagslydighet.

De siste ukene har vi hatt Heidi og Dodge på privattimer hos oss. Dodge er en treningsglad Jack Russell på 2,5 år, og Heidi ønsket tips og triks til litt generell hverdagslydighet.

Det vi har jobbet med sammen med Heidi og Dodge er:

  • Bli i stå, sitt og ligg ved hjelp omvendtlokking og indianerlek
  • Gå pent i bånd
  • Passering av hunder og mennesker uten lyd
  • Innkalling
  • Lek som belønning og slipp ved inaktivitet

 

20150310_113658

Heidi og Dodge jobbet kjempe bra på timene og det var enkelt å se at de hadde jobbet med det vi hadde blitt enig om mellom timene. Øvelsene vi jobbet med på privattimene var øvelser Heidi og Dodge ikke hadde trent på tidligere, og de kom kjempe langt på få timer. Det er utrolig givende for oss instruktører når vi har ivrige ekvipasjer på privattimer som trener mellom hver gang vi møtes, som spør spørsmål og som gjør store fremskritt med treninga si!

Heidi og Dodge gjorde store fremskritt i løpet av ukene vi har jobbet sammen. De første to gangene vi møttes var vi i på et sted hvor det var lite forstyrrelser, mens den siste timen ble gjennomført med mye forstyrrelser utenfor en butikk med mye aktivitet, så Heidi og Dodge fikk brynt seg på masse uforutsette forstyrrelser. Heidi og Dodge jobbet kjempe bra, og her kan dere se litt av det vi jobbet med siste timen:

Ønsker du å vite mer om privattimene våre finner du mer informasjon her:

http://hundesamvirket.no/de-ulike-kursene-vare/privattimer/ eller du kan ta kontakt med oss på post@hundesamvirket.no.

 

Fride