Drops er Hanne sitt nye familiemedlem. Hun er en working kelpie, dvs. en kelpie som er avlet frem med tanke på gjeter-egenskaper. Hun er derfor en svært energisk hund som MÅ brukes MYE. Hun er i skrivende stund snart 7 måneder gammel så hun har fremdeles mye valp i seg :)

IMG_2646
Drops og jeg da hun ble hentet fra oppdretter
 

Da jeg skulle bestemme meg for rase så jeg etter en hund som har stor motivasjon for å jobbe sammen med meg men som samtidig er selvstendig, sosial og trivelig med masse humor, og som ikke var alt for stor og uten masse pels. Da landet jeg på kelpie og tilfledighetene gjorde at jeg endte opp med akkurat Drops.

lek me drops
Drops og jeg trener og koser oss.
Bilde: Kristin Høyem: https://www.facebook.com/kristinhoyemphotography/?fref=ts

Drops trenes mot å kunne konkurrere i lydighet og i bruks. Lydighet har alltid vært planen, og bruks ble et konkret mål etter hun kom i hus. Jeg synes alltid det er gøy å prøve på noe nytt og jeg ser også at Drops har utrolig stort utbytte av å få bruke nesen sin, så da passer det godt å få trent en del spor. Man har jo også lydighet i bruksen som er til dels overlappende med konkurranselydighet, men det er også en del andre krevende øvelser som det blir utrolig spennende å prøve seg på fremover.

IMG_2834
Drops, ca 4 mnd.
Bilde: Kristin Høyem: https://www.facebook.com/kristinhoyemphotography/?fref=ts

Drops er en kjempefin hund, veldig sosial og trivelig, flink til å jobbe, og miljøsterk, men med uhorvelig mye energi 😉

Drops
Drops, 7 mnd.

–Hanne